dag 15: graduation

Zondag, onze laatste dag van USS. De dag begon vrij relaxed. ’s Ochtends hadden we niks op het programma staan dus konden we een beetje uitslapen. Mijn wekker stond op 9:00 uur, wat in vergelijking met het schoolritme best wel chill was. Het was mooi weer dus ik heb m’n ontbijt buiten gehad, met m’n… Continue reading dag 15: graduation

Dag 14: presentation day!

Eindelijk, een dag dat ik kon uitslapen. Voor het eerst in 2 weken kon ik mijn wekker om 09:30 zetten! Toen we lekker Amerikaans hadden ontbeten gingen ik samen met mijn host-mom naar het postkantoor om postzegels te halen, zodat ik ansichtkaarten naar mijn familie en vrienden kon sturen. Daarna snel mijn space school t-shirt… Continue reading Dag 14: presentation day!

Dag 8, Culture Fair!

De wekker ging al vroeg af bij mij, het was tijd om het deeg voor de krentenwegge voor te bereiden! Om 8 uur ’s ochtends stond ik al in de keuken. Aan het eind van de ochtend kwamen Hannah en Thijs naar mijn gastgezin toe om te helpen met bakken. We hebben uren in de… Continue reading Dag 8, Culture Fair!