Dag 13: laatste schooldag en pool party

Vandaag was alweer de laatste schooldag van de united space school. Toch hebben we weer hard gewerkt aan onze presentaties en de mars missie.

De dag begon zoals gewoonlijk om 8 uur. Na een korte samenkomst ging iedereen gelijk verder werken in zijn eigen teams. In mijn team (team goud) zijn we eerst bezig gegaan met het afmaken van onze powerpoint presentatie. Na de presentatie een paar keer geoefend te hebben gingen we bezig met het oefenen van ons liedje.

Ook hebben we het uiteindelinke design van de satelliet afgemaakt. Zie het plaatje: met dank aan Sophie voor het tekenen.

Zaterdag is de grote presentatie, dus eigenlijk was vrijdag de dag om alles af te maken en te oefenen. Na de presentatie treden we ook nog op.

Het afmaken van onze presentatie en het oefenen van ons liedje verliep goed. We waren hier dan ook al redelijk snel klaar mee. De rest van de schooldag hadden we veel tijd over.

De schooldag was afgelopen rond 5 uur. Buiten werden we opgewacht door ons gastgezin.

Rond 7 uur gingen we weer verder, want er stond een pool party op het programma! Ook gingen we een film kinken vanuit het zwembad. De film die we gekeken hebben was Guardians of the galaxy.

Als avondeten waren er hot dogs. Deze werden geserveerd bij het zwembad en tijdens de film.

Rond 11 uur was de film afgelopen en gingen we slapen, want zaterdag is de grote dag met de uiteindelijke presentaties.

Thijs Beene