Pannenkoeken!! (Dag 8, Dennis)

Dag 8 - Livedancing

Vandaag was de culture fair. We zouden pannenkoeken maken, het Wilhelmus spelen en gaan spijkerpoepen. Dan moeten er natuurlijk wel pannenkoeken gemaakt worden, dus kwam Lidewij ’s ochtends naar mijn huis om pannenkoeken te bakken. We wilden ook wat spekpannenkoeken maken en gelukkig had mijn hostmoeder nog wat bacon, zelfs bacon is groter in Amerika… Nadat we een stuk of 20 pannenkoeken hadden gebakken en nog een paar keer het Wilhelmus door hadden genomen, was het tijd om te gaan.

Onze tafel mocht gelukkig als eerst naar het buffet, zodat we al het lekkers mee konden nemen. Het duurde namelijk niet lang voordat het grootste deel (waaronder de pannenkoeken) op was. Nadat de overvolle borden leeg waren begonnen de optredens van de culture fair. Alles kwam voorbij, van een haka tot Justin Bieber tot allerlei gedichten en volksliederen. Het Wilhelmus ging redelijk goed, op een klein foutje na. Het spijkerpoepen was echter een groot succes. Er waren een aantal vrijwilligers die toch een beetje terugkrabbelden na de uitleg, maar na de eerste ronde hebben we nog een tweede ronde gedaan. Kortom een succes.

Na de culturele uitspattingen van de studenten was het tijd voor wat Amerikaanse cultuur: linedancing. Hoewel ik niet echt een danser ben, was het toch erg leuk om dit met z’n allen te doen. Na een thuis nog een halve pizza te hebben gegeten (meer kwam er niet in), is het alweer bijna tijd om te gaan slapen. Morgen begint school weer gewoon om 7.45, lekker vroeg eruit dus…

Unknownunnamed-3