Last day University (Lidewij, day 13)

Vanochtend hebben we de presentaties voor ons Mars project, waar we deze weken aan hebben gewerkt, kunnen oefenen en zagen we dus voor het eerst die van de andere teams. Hierna moest elk team nog enkele wijzigingen doorvoeren zodat de presentaties goed op elkaar werden afgestemd. Dit was interessant omdat we nu pas echt konden zien waar elk groepje hard aan heeft gewerkt.

Presenteren in het Engels is wel flink pittig, vooral als het om technisch Engels gaat. In zes jaar Technasium heb ik veel ervaring opgedaan met presenteren. Maar als je voor een grote groep met allerlei technische vakmensen staat, is dat toch wel een stuk spannender. Gelukkig ging het oefenen van de presentatie wel prima en hadden we de rest van de dag nog om de puntjes op de i te zetten en alles zorgvuldig voor te bereiden.

Ook hebben we vandaag een cadeautje gekocht voor onze mentor. Een portfolio van de universiteit waar we een foto van ons team op gaan plakken. Daarnaast gaan we allemaal een persoonlijk briefje schrijven die we daarbij gaan voegen als bedankje.

Deze avond zijn we met een aantal mensen naar Dave&Buster’s gegaan. Hier hebben we heerlijk gegeten en konden we arcade games spelen. Geweldig!

Groetjes Lidewij