Paintball (Dag 12, Dennis)

De wekker ging weer vroeg vandaag. We moesten weer 7.45 op school zijn met een werkdag voor de boeg. Gelukkig waren we al aardig ver in ons project, dus vandaag was vooral een dag van afronden en de presentatie voorbereiden. Die presentatie moest vandaag ook gehouden worden voor Bengie, (Ben en Angie, onze headteachers) wat aardig goed ging. We hebben maar een paar verbeterpunten waar we daarna aan hebben gewerkt en morgen nog aan kunnen werken. Ook hebben we ons lied een paar keer geoefend, ieder team moet een teamsong hebben met eigen lyrics. Ons lied is een parodie op I Took A Pill In Ibiza van Mike Posner. Naast de lyrics hebben we er ook een dansje bij gemaakt, waarin de golfmove van Side 2 Side in zit (voor de gene die ze niet kennen: https://www.youtube.com/watch?v=ETQ-n4FMhCU , zeker het kijken waard).

Na school hadden we anderhalf uur de tijd om bij het paintball te komen. In die tijd hebben we een riem gehaald voor mijn ene huisgenoot en geprobeerd een colbert te halen, (hij was zijn pak vergeten voor de graduation ceremony) maar hier zijn we helaas niet in geslaagd. Eenmaal aangekomen bij het paintball kregen we de geweren en helmen op en mochten we de arena in. Ik had nog nooit gepaintballd, maar het was zeker iets dat ik nog op de planning had staan. En daar stond het terecht, want het was erg leuk. Het is vergelijkbaar met lasergamen, behalve dat je we 2 keer uitkijkt voordat je gaat lopen bij paintball (je wil niet zomaar beschoten worden). Bovendien merk je bij paintball toch wat beter wanneer je geraakt wordt. Er waren dan ook de nodige bloeduitstortingen en wonden aan het eind van de avond.

Thuis aangekomen hadden we nog honger. Ook had ik nog een pak pannenkoekenmix staan waarvan ik had beloofd dat ik hem op zou bakken. 1+1=2, dus we hebben 11 uur ’s avonds nog lekker pannenkoeken gebakken en gegeten. Met een volle maag kan ik nu eindelijk gaan slapen. De foto’s heb ik nog niet, maar ik zal zorgen dat jullie die nog te zien krijgen