Dag 1 (Dennis)

Dag 1 - Vliegtuig

De wekker ging vanochtend al om 5 uur. Ons vliegtuig zou om 9.55 uur vertrekken en Schiphol is vanuit Almelo toch al gauw een kleine 2 uur rijden, we waren mooi op tijd dus. Helaas kregen we een half uurtje nadat we waren vertrokken een berichtje van de KLM, de vlucht was verplaatst naar 12.00 uur. Dat is dan weer een beetje jammer, hoewel we ons nu al helemaal niet meer zorgen hoefden te maken over de tijd.

Na een paar kleine dingen bij de douane (ik had mijn gegevens niet helemaal goed ingevuld en Lidewij’s koffer was 1,5 kilo te zwaar) konden we boarden. De vlucht verliep verder perfect. Na een paar films, wat spelletjes en het nodige vliegtuigeten landden we om 14.50 op George Bush International Airport Houston. Onderweg naar de uitgang van het vliegtuig, mochten we, na een subtiele opmerking, van de piloot een kijkje nemen op het bovendek van het vliegtuig. Aan het eind hiervan bevond zich ook de cockpit waar we ook naar binnen mochten lopen, dat maakt die vertraging weer helemaal goed.

Na een aantal keer vingerafdrukken te laten maken voor de Amerikaanse douane, werden we in de aankomsthal opgewacht door Ben en Angie. Hier hebben we gewacht op nog een aantal andere studenten waarna we naar onze gastouders werden gereden. Hier was het meteen gezellig en na een pizza te hebben gegeten en nog een beetje Fifa te hebben gespeeld, wordt het alweer tijd om naar bed te gaan. Morgen mogen we nog uitslapen, maar vanaf dinsdag zal het elke dag vroeg worden. Eerst maar even lekker slapen.