Dag 0: zondag 26 Aug. (Bart)

Na een dikke 14 uur reizen zijn Tobias en ik aangekomen in Houston. Eenmaal door de douane heen worden we opgewacht door een aantal mentoren van USS en een aantal studenten die ook aan USS mee doen. Na wat gepraat te hebben vertrekken we. Buiten is het ontzettend heet; 38°! Maar in alle gebouwen en auto’s wordt voor verkoeling gezorgd.
Na een uurtje rijden komen we aan bij het huis van Criss Butler (AKA MummyButler). Zij regelt alle praktische zaken rondom United Space School en zorgt dat alles goed verloopt. Bij Chriss thuis ontmoet ik naast allemaal studenten ook Antoni (Zuid Afrika), Pepe (Mexico) en Nathaniel (Engeland). Zij zijn mijn huisgenoten! Normaal zit je ‘maar’ met twee personen in een gastgezin maar wij verblijven met vier studenten bij familie Goodman. Dus de kans ik klein dat ik me hier ga vervelen.
Het is ontzettend gaaf om hier te zijn. Er komt zo veel op je af en je wordt direct uit je comfort zone gehaald. Houston is een indrukwekkende stad, er is ontzettend veel te zien. Toen we naar het huis van MummyButler reden zagen we een prachtige zonsondergang met de skyline van Houston (foto’s volgen nog).
Morgen gaat het echt beginnen dan zullen we meer informatie krijgen over het project, de planning, team indeling etc. Ik probeer minimaal om de dag een stuk op de blog te zetten om geïnteresseerden op de hoogte te houden.

Tot snel 😉