En weer aan het werk…

Een -in de ruimte gebruikt- ruimtepak!

Achja, we moesten vandaag dus weer aan het werk. Morgen hebben we de tigerteam reviews (oftewel feedback). Hiervoor moeten we zo veel mogelijk redelijk uitgedacht hebben, dus kwam er wat stress bij kijken.

Gedurende de middag hadden we een lezing over ruimtewandelingen en ruimtepakken. Er was een echt (in de ruimte gebruikt!) ruimtepak en verschillende onderdelen zoals een handschoen en schoenen. Ik had graag het pak aan gedaan, maar dat kon natuurlijk niet. Het was echt gaaf om alles echt te mogen vast houden en voelen.

Daarna hadden we lunch en gingen we ‘Apollo 13′ kijken (een brainbreak noemen ze dat). En je raad het al, daarna moesten we weer aan het werk.

’s Avonds hadden we weer een host family night (dat betekent dat je host familie beslist wat je gaat doen samen met hen). We gingen samen met een paar andere hostfamilies een traditionele thanksgiving vieren, met turkey en al. Niet te vergeten, ze hebben een zwembad in de tuin dus was het ook een poolparty 🙂

Ook kregen we wat Mexicaanse cultuur mee; we gingen een piñata stuk slaan, vol met snoep en souvenirs. Na een fijne douche is het nu al weer tijd om te slapen, zodat we morgen weer vol energie… aan het werk kunnen.