Voorbereidingen (Bart)

Wij (Tobias en ik) zijn nu al een aantal weken bezig met de voorbereidingen voor United Space School. Hiervoor moeten we onder andere een aantal opdrachten inleveren. Deze opdrachten gaan over Scheikunde, Natuurkunde, Wiskunde, Biologie en er moeten een aantal verslagen worden gemaakt. Op deze manier kunnen de organisatoren bepalen waar je kwaliteiten liggen. Tijdens het project daar wordt je namelijk in verschillende teams verdeeld. Gelukkig waren de opdrachten niet al te moeilijk, dus daar maak ik me niet veel zorgen om.
Omdat we in Houston met verschillende culturen in aanraking komen is er een Culture Fair georganiseerd. Daar moeten de studenten uit ieder land een stuk van hun eigen cultuur laten zien door iets op te voeren en iets te eten te bereiden. Tobias en ik gaan koekhappen en we bakken een stroopwafelcake.
De tickets zijn inmiddels ook geboekt. We vertrekken de 26e dus dat gaat niet lang meer duren. Tobias en ik gaan om de dag een blog bijhouden voor alle mensen die geïnteresseerd zijn in onze belevenissen daar. We hebben er ontzettend veel zin in!