Day 10 Woensdag 5 Aug (Bart)

Vandaag hebben we ontzettend hard gewerkt. Bijna 11 uur achter elkaar. We beginnen om 8:00 en eindigden om 19:00. We hebben als Gold team erg efficiënt gewerkt en goed gecommuniceerd met andere teams waardoor we vandaag veel hebben kunnen doen. We zijn bezig geweest met het plannen van de data voor de missie. Daarvoor moesten we letten op de juiste afstand tussen Aarde en Mars. Verder hebben we gewerkt aan een ontwerp voor het Mission Control Center. Hierbij moesten we ook denken hoe we de juiste support kunnen bieden aan de astronauten.

In de middag kregen begonnen we door te krijgen dat veel teams weinig communiceerden met elkaar. Daarom hebben elk team gevraagd om twee personen naar ons lokaal te sturen om ons een update te geven over hun deel van het project. Dit werkte ontzettend goed en na een paar minuten was Gold team op de hoogte van het hele project. Op deze manier konden we de andere teams met sommige onderdelen helpen.

Toen we eenmaal om 19:00 uur klaar waren begon de Gamenight daar hebben we met de mentoren en gastgezinnen allemaal spelletjes gespeeld, getafeltennist en veel lol gemaakt. Aan de ene kant was het ontzettend gaaf aan de andere kant kon ik niet wachten om m’n bed in te kruipen. Morgen moeten we namelijk onze presentatie laten zien aan Ben en Angie. Dat wordt stressen..