De dag des presentaties (en de voetbalwedstrijd)

Vandaag werden we erg rustig wakker in een beachhouse van een andere gastfamilie. De rust was echter van korte duur, al snel kwamen er zenuwen voor de presentaties. Het werd niet minder nadat het eerste team, geel/goud, nogal stevig onder vuur werd genomen in de vragenronde. Na nog twee andere teams brak ons moment aan, en het was over voordat ik het wist. Na de presentatie mochten we onze team song opvoeren (een liedje uit het afgelopen jaar, met aangepaste lyrics die passen bij je team), erg leuk maar dat ging niet helemaal top met een beetje keelpijn.

 

Na afloop was iedereen trots op wat we hebben neergezet, maar veel tijd om na te kletsen hadden we niet want we moesten nog eten en naar de voetbalwedstrijd.

Voor de voetbalwedstrijd begon mochten we met z’n allen het wapen van de Dynamo’s (Houston’s voetbalclub) het veld op dragen!

Voordat we allemaal weer op onze plek zaten, was de wedstrijd al begonnen en was de eerste rode kaart zelfs al gegeven. Eerlijk gezegd was het niet een heel bijzondere wedstrijd, tot de laatste minuten; Na een overtreding duwde een speler de tegenstander om, vervolgens begon het drama, wat eindigde met allemaal flesjes en drinken op het veld en maar liefst 4 rode kaarten.

 

Ik kan bijna niet geloven dat we alles op tijd af hebben gekregen en dat het er al weer bijna op zit. Morgen zal Torben jullie vertellen over de graduation 🙂