Dag 8 – Putt Putt funhouse

Vandaag was het weer tijd voor het project. Vorige week ging het wat moeizaam, maar vandaag heeft green team vooruitgang geboekt. Ik was vandaag bezig met de life support systems voor in de habitat. Met een combinatie van 4 recyclingsystemen hebben we een gesloten kringloop van chemische reacties gevormd waarmee we water en zuurstof garanderen, en koolstofdioxide kunnen scrubben uit de lucht (ik ga het verder niet uitleggen daar heeft niemand behoefte aan denk ik).

Ook waren er vandaag weer twee lectures. Eerst hadden we een Skype call met Chris Hadfield, een Canadese astronaut. Hij beantwoorde onze vragen over zijn ervaringen in de ruimte en hielp ons met ons project. Daarna gaf een ander speciaal persoon een presentatie, een ruimtetoiletdesigner die astronauten ook heeft getraind om de ruimtetoiletten te gebruiken.

Na school ging ik met mijn gastgezin naar de souvenirwinkel en na souvenirs te hebben gekocht gingen we naar het all you can eat Chinese restaurant.

De volgende stop was het Putt Putt Funhouse, een midgetgolf en arcade game hal. Iedereen kon kiezen uit 4 activiteiten om te doen, ik deed het midgetgolfen, de bumping cars, de bumping boats en het lasergamen. Het was een gezellige avond!