Dag 0: De reis heen

Daar begon het grote avontuur dan, we stonden allemaal heel vroeg op om rekening te houden met de “Schiphol-drukte”. Vervolgens bleef deze drukte uit en waren we al veel te vroeg door de douane heen.

Na een paar uur wachten vertrokken we dan toch echt van Schiphol naar Houston. Na een goede maar lange vlucht stapten we om 13:00 lokale tijd uit op Amerikaans grondgebied. Toen we eenmaal door customs waren en een beetje gewend waren aan de warme en zeer vochtige lucht werden we meteen opgevangen door iemand van de USS. Die bracht ons naar een mooie tijger bus waarin we met 8 anderen richting Criss Butlers huis reden om daar de rest van de groep studenten te ontmoeten.

Na niet zo’n hele lange tijd arriveerden onze gastgezinnen hier ook en splitsten we op om zo mee te gaan met de gastouders waar we de rest van de avond doorbrachten. Na langer dan een dag wakker te zijn geweest mochten we eindelijk in een bed slapen, toch schrijf ik dit om 7 uur ‘s ochtends omdat ik nu alweer klaar wakker ben… 😉